Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Algemene – en leveringsvoorwaarden

Ondernemers maken meestal gebruik van algemene voorwaarden. Hierin worden zaken geregeld zoals garantietermijnen, uitsluiting of beperking van de aansprakelijkheid, eigendomsvoorbehoud, een annuleringsregeling, en bijvoorbeeld welke recht van toepassing is op de overeenkomst.

Allemaal belangrijke zaken die goed moeten worden vastgelegd om problemen te voorkomen. Goede algemene voorwaarden zijn dan ook van levensbelang voor uw onderneming.

Helaas blijkt in de praktijk steeds weer dat ondernemers geen of onvoldoende oog hebben voor het belang van goede algemene voorwaarden. Ze gebruiken al sinds jaar en dag dezelfde voorwaarden, terwijl de wet en regelgeving allang op veel belangrijke punten is gewijzigd. Of erger nog, ze hebben geen algemene leveringsvoorwaarden die speciaal voor hen zijn opgesteld, maar hebben deze van het internet geplukt, of van een concullega overgenomen. Met de problemen die daardoor ontstaan moeten ze dan uiteindelijk toch aankloppen bij een advocaat. Hoge kosten en veel kopzorgen zijn hiervan het gevolg.

Voorkom dus problemen en laat goede algemene voorwaarden opstellen, toegesneden op uw onderneming en uw wensen. Wij kunnen u adviseren bij het opstellen van algemene leveringsvoorwaarden. Daarnaast kunnen wij u adviseren om die algemene voorwaarden op de juiste wijze te gebruiken. Want zelfs de beste algemene voorwaarden zijn niets waard, als ze niet op de juiste wijze worden gebruikt.

 

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.