Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht en insolventierecht (faillissementen) omvatten een breed scala aan juridische onderwerpen waar een ondernemer, naast arbeidsrecht en vastgoedrecht, veel mee te maken krijgt.

 Daarbij kunt u denken aan het opstellen en beoordelen van overeenkomsten (afname- en leveringscontracten, opdracht, samenwerking, overname, agentuur, ontbinding en verdeling van vennootschappen, aandeelhoudersovereenkomsten, en dergelijke), het opstellen van algemene voorwaarden, incasso, het adviseren en procederen over geschillen met leveranciers, afnemers en over aansprakelijkheid van bestuurders of een wederpartij.

Daarnaast begeleiden wij regelmatig overnames en fusies en verrichten daarbij ook due diligence onderzoeken of maken een quick scan. Advisering over en begeleiding bij herfinanciering, herstructurering van ondernemingen behoort ook te de dagelijkse werkzaamheden. 

Op het gebied van het insolventierecht, begeleiden wij pré-faillissementssituatie, beoordelen we contracten op uw positie vóór en in faillissement en behartigen wij de belangen in het kader van zogeheten turbo-liquidaties en doorstartconstructies. De Rechtbank benoemt daarnaast advocaten van Arslan & Ter Wee Advocaten als curator in faillissementen.

Op al deze terreinen hebben onze advocaten ruime ervaring, kennis en kunde. De ondernemer wordt daarmee op snelle en adequate wijze bijgestaan. Waar nodig werken wij samen met verschillende notarissen, accountants en fiscalisten. 

 

Kiezen voor ATW, 3 redenen:

  • 1De Specialist aan uw zijde
  • 210.000+ dossier ervaring
  • 3Helderheid in afspraken en tarief

Bel een van onze experts

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.