Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Advies bij aanvraag faillissement

Elke ondernemer zal risico's moeten nemen en heeft te maken met van buiten komende risico's. Meestal gaat dit goed, en brengt het de onderneming verder, maar soms gaat het verkeerd, hetgeen kan uitmonden in financiële problemen en een dreigend faillissement.

Wanneer dit gebeurt heeft u behoefte aan antwoorden op de vele vragen die op u afkomen. Moet u nu wel of niet zelf uw faillissement aanvragen, wat zijn de alternatieven (surseance van betaling, pre-pack), wat mag u nog wel en wat mag u niet meer doen, wat gebeurt er bij een faillissement met de werknemers en wat zijn de risico's voor u, als bestuurder?

Voor de antwoorden op deze en andere vragen kunt u terecht bij onze specialisten. Op tijd advies inwinnen voorkomt vaak problemen en kan u behoeden voor aansprakelijkheden. Mogelijk kan door tijdig ingrijpen zelfs een faillissement voorkomen worden. Aarzel dus niet tot het te laat is, maar bel vandaag nog voor een afspraak.

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.