Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Faillissement en insolventie

Een faillissement heeft niet alleen gevolgen voor de failliete ondernemer, maar ook voor veel andere direct en indirect betrokken partijen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aandeelhouders en bestuurders, maar ook werknemers, crediteuren, debiteuren en financiers. Een faillissement en wat daaraan voorafgaand gaat, levert een veelheid van vaak botsende belangen van al deze betrokkenen op.

Wanneer u betrokken raakt bij een faillissement, in welke hoedanigheid dan ook, dan staan wij u graag bij om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Onze specialisten beschikken over veel  kennis en ervaring op het gebied van faillissementen, onder andere opgedaan omdat zij regelmatig door de rechtbank worden aangesteld als curator in faillissementen en als bewindvoerder in surseances van betaling.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor een afspraak.

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.