Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Arslan & Ter Wee, uw partner in arbeidsrecht

Werknemers zijn van groot belang voor u als ondernemer. Zij stellen u als ondernemer in staat te ondernemen. Te groeien en kwaliteit te leveren aan uw klanten. Ook kan via werknemers kennis en ervaring worden ingekocht, waardoor uw onderneming nog beter rendeert.

Helaas gaat het werkgeverschap niet altijd over rozen. Werknemers kunnen ziek worden, slecht functioneren, ontslag nemen en bij de concurrent aan de slag gaan, allemaal zaken waar je bij aanvang van de arbeidsrelatie niet altijd bij stilstaat.

Onze ervaring is dat werkgevers die goed zijn geïnformeerd en georganiseerd, aanmerkelijk minder problemen hebben dan werkgevers die zaken op zich af laten komen. En als er problemen ontstaan, dan is het zaak om als werkgever goed voorbereid te zijn.

Wij vinden dat een goede advocaat samen met een werkgever arbeidsrechtelijke problemen zo veel mogelijk voor moet zijn. Wij houden u graag up to date aangaande uw verplichtingen als werkgever en staan u graag terzijde om geschillen zo goed mogelijk op te lossen.

 

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.