Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Zakelijk

Ondernemers en hun advocaat
Ondernemers komen op veel momenten in aanraking met het recht. Gelukkig gaat het in veel gevallen goed en kunnen zij zonder het inschakelen van een advocaat de zaken regelen.

Er zijn ook momenten waarbij de juridische kennis en ervaring van een advocaat noodzakelijk is. Dan is het verstandig om op tijd ook die kennis en ervaring aan je zijde te hebben als ondernemer.

Wij van Arslan & Ter Wee advocaten hebben op veel rechtsgebieden die kennis en ervaring. Mocht het zo zijn dat wij van mening zijn dat uw belangen beter kunnen worden behartigd door een collega dan zullen wij niet schromen u dat ook te vertellen en u actief door te verwijzen naar een collega. Uiteindelijk is ons doel om voor onze clienten een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Zakelijk
 

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.