Iedere woensdagochtend (vestiging Zwolle) bij Arslan Ter Wee: gratis inloopspreekuur arbeidsrecht en ontslag

Wij merken dat veel werknemers met zorgen rondlopen over de toekomst van hun baan, of concreet met ontslag in aanraking komen. Dat kan door (de dreiging van) een reorganisatie, ziekte of arbeidsconflicten en functioneringsproblemen.

In al deze gevallen heeft u behoefte aan iemand die alleen aan uw kant staat en alleen uw belangen behartigt, makkelijk bereikbaar is en u in een eventuele procedure goed en deskundig kan bijstaan. Daarom bieden wij werknemers de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend hun vragen over ontslag aan ons voor te leggen.

Onze arbeidsrechtadvocaten zijn iedere woensdagochtend in Zwolle voor u beschikbaar om de eerste vragen die er bij u leven te beantwoorden en samen te bezien of verdere bijstand nodig en gewenst is.

U kunt tijdens het spreekuur in Zwolle gewoon bij ons binnenlopen. Als u echter zeker wilt weten dat wij meteen tijd voor u hebben, belt u dan even voor een afspraak. Voor het spreekuur in Meppel dient u eerst een afspraak te maken. U kunt bellen op 0522 – 768 920. In principe maken wij dan een afspraak van een half uur. Mocht blijken dat deze tijd niet voldoende is, dan zullen wij, in overleg, een vervolgafspraak maken. Als u zich niet heeft aangemeld, houd dan rekening met de mogelijkheid dat u even moet wachten.

Wanneer / Waar?

Iedere woensdagochtend tussen 9.30 en 12.30 uur op ons kantoor in Zwolle, aan het adres Burgemeester van Roijensingel 1 en uitsluitend op afspraak op ons kantoor in Meppel, aan het adres Parallelweg 1a.

Kosten?

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan de afspraak. Als kantoor vinden wij het belangrijk om u deze service en kwaliteit te bieden.

Vragen?

Als u vooraf vragen heeft, dan kunt u bellen met onze receptioniste: 038-4600111.

Met vriendelijke groet,
mr. Ali Arslan, Lot Hirdes, Joanne Wesselo en Hanneke Hamelink.

Handige links: