Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Geregistreerd partnerschap ontbinden

Als u met een scheiding of ontbinding van een geregistreerd partnerschap te maken krijgt, dan komt er vaak in korte tijd veel op u af. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Al snel zullen veel zaken juridisch moeten worden geregeld, terwijl door alle emoties uw hoofd daar vaak helemaal niet naar staat.

Toch moet de gezamenlijke boedel verdeeld worden, al dan niet met inachtneming van de huwelijkse voorwaarden. Ook kunt u te maken krijgen met het berekenen en vaststellen van alimentatie, en, als er minderjarige kinderen zijn, met het opstellen van een ouderschapsplan. Ook zaken als de afwikkeling van opgebouwde pensioenrechten en lijfrentepolissen maar ook goudenhanddrukpolissen, kunnen aan de orde komen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de erfrechtelijke gevolgen van een scheiding.

Ook in de periode voordat de echtscheiding wordt uitgesproken moeten er vaak al dingen worden geregeld. Wie blijft er bijvoorbeeld (voorlopig) in het huis wonen en hoe zit het met alimentatie.

Allemaal zaken waar u hoogstwaarschijnlijk niet eerder mee te maken heeft gehad en waaraan juridisch veel haken en ogen zitten. Om uw scheiding goed te regelen is het belangrijk dat u een gespecialiseerde advocaat inschakelt, die u op deskundige wijze kan helpen bij alle aspecten van een scheiding. Zo wordt alles goed geregeld en kunt u uiteindelijk weer verder met uw leven.

Wij hebben de kennis en ervaring om uw echtscheiding in goede banen te leiden. Als het kan in gezamenlijk overleg met uw ex-partner, als het moet via de rechter.

Gaat u scheiden en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen bel dan voor een vrijblijvende afspraak. Klik hier voor informatie over ons volgende inloopspreekuur.

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.