Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Partneralimentatie

Wanneer je elkaar het ja-woord geeft, verplicht je je onder andere 'elkander het nodige te verschaffen'. Deze onderhoudsverplichting loopt na een echtscheiding nog maximaal 12 jaar door. Soms is een bijdrage van de ander nodig in de kosten van levensonderhoud. Deze bijdrage wordt partneralimentatie genoemd. 

De hoogte van de partner alimentatie hangt af van de behoefte van de partner die alimentatiegerechtigd is en de draagkracht van degeen die moet betalen. Wij kunnen voor u berekenen of er partneralimentatie moet worden ontvangen of moet worden betaald en hoe lang.  Misschien zijn er goede redenen om de wettelijke termijn te verkorten of te verlengen. Ook daarover kunnen wij u adviseren. Heeft u vragen over partneralimentatie of over echtscheiding in het algemeen? Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek, zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen doen. 

 

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.