Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Herberekening alimentatie

De berekening van de partneralimentatie en kinderalimentatie is maatwerk. De huidige inkomens van beide partijen spelen uiteraard een rol. Daaronder valt bijvoorbeeld ook de winst uit een onderneming of het redelijkerwijs te verdienen inkomen.  Maar ook de inkomsten die er waren tijdens  het huwelijk of de relatie spelen een rol. Daarnaast zal er ook naar de lasten moeten worden gekeken. 

Als de inkomsten of de lasten na de scheiding wijzigen of er zijn andere wijzigingen in uw situatie, dan is dat een reden om de alimentatie opnieuw te laten berekenen.

Zowel voor het berekenen van kinder- en/of partneralimentatie bij een scheiding of verbreking van een samenwoning, als ook voor het herberekenen van de alimentatie na een wijziging van omstandigheden, kunt u bij ons terecht.

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.