Mediation bij omgang en alimentatie

Ook als je opnieuw wilt praten over een bestaande omgangsregeling, de hoofdverblijfplaats van de kinderen, kinder- of partneralimentatie, kan mediation uitkomst bieden. 

Er kan bijvoorbeeld een wijziging in jouw situatie zijn geweest of in de situatie van je ex-partner, waardoor de tijdstippen van de omgangsregeling opnieuw moeten worden besproken. Er kan ook een wijziging zijn in jouw inkomen of het inkomen van je ex-partner waardoor je de alimentatie niet meer kunt betalen of waardoor je denkt dat de alimentatie meer zou kunnen worden. In al deze situaties is het goed om daarover te praten en via mediation te proberen oplossingen te vinden en nieuwe afspraken te maken. 

Gespecialiseerde mediator in Zwolle. Helder stappenplan

Indien u mediation overweegt kunt u contact opnemen met Colina Tjabringa. Colina Tjabringa is een ervaren en deskundige mediator in Zwolle en omgeving die u van uitstekende begeleiding kan voorzien. Zij is geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). En zij is als echtscheidingsadviseur voor ondernemers en particulieren ingeschreven in het kwaliteitsregister Register Financieel Echtscheidingsadviseurs (RFEA). Hierdoor is zij gespecialiseerd in financieel complexe echtscheidingen.

Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak. Daarin krijgt u uitleg over het verloop van zo’n mediationtraject en de aanpak daarvan. Verder is het ook gewoon ‘goed’ om kennis te maken, voordat u kiest met welke mediator u ‘in zee’ gaat. Het is belangrijk dat u er een goed gevoel bij heeft.

Colina Tjabringa is inmiddels ruim 20 jaar advocaat in het Familierecht en tevens ruim 10 jaar mediator. De ervaring die zij opdoet bij het procederen bij rechtbanken en gerechtshoven, zet zij in in haar rol als mediator. Zij weet hoe een rechter juridisch naar een bepaalde kwestie kijkt. Zij kan u dat vertellen waardoor u de afspraken die u maakt, weloverwogen kunt maken.

Uw mediator Colina Tjabringa van Arslan ter Wee advocaten geeft vertrouwen in een kwetsbare tijd. 

 

 , Mediation bij omgang en alimentatie, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle , Mediation bij omgang en alimentatie, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle