Begeleiding bij mediation

Heeft u behoefte aan begeleiding bij een mediationtraject door een advocaat, die tevens ook mediator is? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

U bent bij een andere mediator in mediation om uw echtscheiding, de beëindiging van uw samenwoning te regelen of om nieuwe afspraken te maken over de alimentatie. U kunt er dan behoefte aan hebben om ter voorbereiding op of tijdens deze mediation gesprekken, te sparren met een advocaat (tevens mediator) die zich dagelijks met deze zaken bezighoudt.

U wilt bijvoorbeeld weten of de afspraken die u mogelijk gaat maken goed zijn voor uw situatie, of de alimentatieberekeningen en het echtscheidingsconvenant goed in elkaar zitten. Al die dingen kunt u uiteraard tijdens de mediationgesprekken aangeven bij uw mediator, maar u kunt zich ook geruggesteund voelen als u daar (op de achtergrond) eens met een andere professional over praat die uw belangen daarbij in het oog heeft. Wij kunnen de alimentatieberekeningen met u doorlopen en het concept echtscheidingsconvenant beoordelen of alles erin zit wat erin moet zitten.

Natuurlijk zijn wij er dan om uw lopende mediation tot een succes te maken, uiteindelijk is dat het doel. Juist door er met een derde over te praten en bekend te worden met alle voor- en nadelen, kunt u net dat extra zetje krijgen dat u nodig heeft om tot goede afspraken te komen en om daar helemaal achter te staan.

Het is belangrijk dat u vroegtijdig een mediation-begeleider inschakelt. Wij gaan niet met u mee naar de gesprekken, maar kunnen u wel bij het hele traject begeleiden.

Voor begeleiding bij mediation kunt u terecht bij mr. C.H. Tjabringa. 
Email: C.Tjabringa@atwadvocaten.nl

Arslan Ter Wee geeft vertrouwen in een kwetsbare tijd. Naast de juridische kant hebben we ook gevoel voor de persoonlijke kant.

Contact met Colina:

Direct naar: