Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Letselschade? Second Opinion? Kom op ons vrijblijvende inloopspreekuur

De vraag is wie dat moet betalen? In Nederland is in bijna al dit soort gevallen sprake van een verzekerde schade. In veel gevallen wordt de aansprakelijkheid erkend en is het de verzekeraar met wie verder gesproken wordt over de schadevergoeding. De verzekeraar voldoet ook de kosten van onze (rechts)bijstand.

Arslan & Ter Wee Advocaten zijn erop gespecialiseerd aansprakelijkheid voor letsel en schade te beoordelen. Dat kan overigens ook als herbeoordeling ('second opinion'). Blijf dus niet zitten met uw schade. Wilt u weten waar u recht op heeft? Wij hebben daarvoor een inloopspreekuur op donderdag 28 december 2017 en donderdag 18 januari 2018 van 09.00 - 19.00 uur.

U kunt dan gewoon bij ons binnenlopen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als u er zeker van wilt zijn dat wij meteen tijd voor u hebben, belt u dan voor het maken van een vrijblijvende afspraak met één van de onderstaande advocaten.

mr. Allert Jan ter Wee
Letselschade advocaat

mr. Marloes de Schiffart
Letselschade advocaat

 

Handige links:

 

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.