Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

U huurt een woning

Bij de huur van woningen geldt dat de huurder kan rekenen op een stevige bescherming door de wet. Een verhuurder kan niet zomaar de huur verhogen of opzeggen. Ook moet de verhuurder zorgen voor goed onderhoud. Goed geregeld dus.

Maar in de praktijk gaat het toch vaak  mis. Soms al in het begin, bij het aangaan van de huurovereenkomst maar vaak ook tijdens of bij het beëindigen van de huurovereenkomst. Heeft u problemen met uw huisbaas? Betaalt u teveel huur of wordt de woning slecht onderhouden? Wat het huurprobleem ook is, wij adviseren u graag.  Over uw huurcontract en de algemene voorwaarden, over gebreken aan de woning en bij (dreigende) beëindiging van de huurovereenkomst.

Bel vrijblijvend voor informatie met één van onze huurrechtadvocaten: mr. A. Arslan, mr. A.J. Ter Wee en mr. O. Colak.

Letselschade

Hoe groot de problemen in een letselschadezaak ook zijn, wij denken altijd in oplossingen. Betrokken bij u als slachtoffer, deskundig en zakelijk in het contact met de aansprakelijke partij. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Arbeidsrecht

Weinig rechtsgebieden veranderen zo snel als het arbeidsrecht. Dat vraagt om aandacht en specialisatie. Onze sectie arbeidsrecht heeft alles in huis om u bij te staan.

Bij vragen over bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Familierecht

Onze jarenlange ervaring in het personen- en familierecht zorgt dat wij kwaliteit kunnen bieden en daarnaast oog hebben voor de menselijke kant van de zaak.

Of het nu gaat om een echtscheiding of een erfrechtkwestie, wij staan voor u klaar.

 

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.