Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

Consumentenrecht

U realiseert het zich waarschijnlijk niet, maar iedere keer dat u een pak melk koopt, of een kaartje voor het theater, sluit u een overeenkomst. Meestal is het een eenvoudige koopovereenkomst.

U betaalt een vooraf vastgestelde prijs voor de melk, en in ruil daarvoor is de winkelier verplicht u een pak melk te leveren, dat voldoet aan de verwachtingen die u daar, als consument, aan mag stellen. Als er 'magere melk' opstaat, en er zit chocoladevla in het pak, voldoet het niet aan de eisen die u eraan mag stellen, en kunt u erop staan dat de winkelier u alsnog een pak magere melk geeft.

Lastiger wordt het wanneer het gaat om een dure televisie, die net na het verstrijken van de garantietermijn kapot gaat. Vaak heeft u meer rechten dan u denkt, en dan de winkelier u wil doen geloven. Ook in andere situaties kan het zeer de moeite waard zijn om uit te zoeken waar u recht op heeft. Denkt u eens aan een plotseling enorme telefoonrekening, of een vakantie waarbij blijkt dat naast uw superdeluxe hotel de bouwput van een ander hotel ligt.

Voor het pak melk kunt u niet bij ons terecht. Dan wegen de kosten niet tegen de baten op. Maar heeft u een geschil met een leverancier over een zaak of dienst met een waarde van meer dan
€ 1.000,00, bel dan gerust. Wij bespreken dan met u wat wij eventueel voor u kunnen doen.

Letselschade

Hoe groot de problemen in een letselschadezaak ook zijn, wij denken altijd in oplossingen. Betrokken bij u als slachtoffer, deskundig en zakelijk in het contact met de aansprakelijke partij. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Arbeidsrecht

Weinig rechtsgebieden veranderen zo snel als het arbeidsrecht. Dat vraagt om aandacht en specialisatie. Onze sectie arbeidsrecht heeft alles in huis om u bij te staan.

Bij vragen over bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Familierecht

Onze jarenlange ervaring in het personen- en familierecht zorgt dat wij kwaliteit kunnen bieden en daarnaast oog hebben voor de menselijke kant van de zaak.

Of het nu gaat om een echtscheiding of een erfrechtkwestie, wij staan voor u klaar.

 

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.