Rechtsgebieden registratie

mr. Allert Jan ter Wee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Algemene praktijk

– Ondernemingsrecht

mr. Ali Arslan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Ondernemingsrecht

– Fusies & Overnames

mr. Jelle Damstra heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Ondernemingsrecht

– Insolventierecht

mr. Colina Tjabringa heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Personen- en Familierecht

– Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen

– Mediation

– Ouderschap en erkenning

mr. Lot Hirdes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

mr. Hanneke Hamelink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

mr. Joanne Wesselo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

mr. Özgür Çolak heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Huurrecht

– Verbintenissenrecht

Op grond van deze registraties zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.