Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

Nieuws

Wijzigingen Arbowet – bent u helemaal bij?

Wijzigingen Arbowet – bent u helemaal bij?

Arbodienstverleners hebben u er waarschijnlijk het afgelopen half jaar mee om de oren gegooid, maar dat wil nog niet zeggen dat iedere werkgever al geheel in de pas loopt met de nieuwe verplichtingen die volgen uit de gewijzigde Arbowet. We zetten de wijzigingen die op 1 juli 2017 van kracht zijn geworden no… lees meer »
Het Optimel-ontslag. Een optimale uitkomst?

Het Optimel-ontslag. Een optimale uitkomst?

In zaken over ontslag op staande voet blijkt bij uitstek dat het arbeidsrecht bijzonder hard kan ingrijpen in het dagelijks leven. Een baan, en daarmee zowel het inkomen als iemands dagbesteding, kan van de ene op de andere dag worden beëindigd. Om die reden is het begrijpelijk dat de wet daaraan strenge eis… lees meer »
Enkele hardnekkige misverstanden over de aanzegging

Enkele hardnekkige misverstanden over de aanzegging

Sinds 1 januari 2015 bestaat er voor werkgevers een wettelijke verplichting om bij arbeidsovereenkomsten bepaalde tijd uiterlijk één maand voor de einddatum aan te zeggen. Over die aanzegverplichting blijken in de praktijk enkele hardnekkige misverstanden of onjuistheden te bestaan. Na het lezen van dit arti… lees meer »
Erfgenamen nu beschermd tegen schulden

Erfgenamen nu beschermd tegen schulden

De nieuwe Wet bescherming erfgenamen tegen schulden Per 1 september 2016 geldt de Wet bescherming erfgenamen tegen schulden. De naam van deze wet doet vermoeden dat erfgenamen worden beschermd tegen schulden die zich in een erfenis, een nalatenschap, bevinden. Zo simpel is het niet.  Gevaar 'zuivere a… lees meer »
« vorige 1   2    3    4    5    volgende »

Kiezen voor ATW, 3 redenen:

  • 1De Specialist aan uw zijde
  • 210.000+ dossier ervaring
  • 3Helderheid in afspraken en tarief

Bel een van onze experts

Direct advies

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.