Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 17 oktober 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Arslan & Ter Wee advocaten biedt juridisch advies aan jonge en innovatieve ondernemers

Launchlab


In samenwerking met Launchlab biedt Arslan & Ter Wee advocaten juridisch advies aan jonge en innovatieve ondernemers.

Bij de start van een bedrijf komt veel kijken, ook op juridisch gebied: keuze in de rechtsvorm, afdekken van risico's en aansprakelijkheden en bescherming van ideeën, namen en merken. Ook gaandeweg doen zich juridische kwesties voor: inhuur van personeel, investeringstrajecten, enz. Arslan & Ter Wee advocaten heeft de kennis en ervaring in huis om startups in iedere fase bij te staan.

In vervolg op het Startup Weekend Zwolle 2017 komt onze betrokkenheid vanaf heden onder meer tot uiting in de samenwerking, die wij recent zijn aangegaan met Launchlab, de techstart community in de regio Zwolle die startups en bedrijven helpt bij de realisatie van schaalbare ideeën met behulp van nieuwe technologie.

Kom voor een juridische scan van jouw startup of bedrijf naar onze inloopmiddag in het pand HANZ (7e verdieping: Launchlab). Onze startup advocaat mr. Colak is vanaf 19 februari a.s. iedere maandagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur beschikbaar voor juridische hulp op maat. Liever op afspraak? Bel (038-2045230) of stuur een e-mail (o.colak@atwadvocaten.nl).

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.