Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 24 mei 2018: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

Artikelen

Indexering alimentatie 2018

Indexering alimentatie 2018

Alimentatiebedragen worden jaarlijks automatisch (van rechtswege) verhoogd met een bepaald percentage. Voor 2018 bedraagt dit percentage 1,5%. Dit percentage is een gevolg van het levensonderhoud dat elk jaar duurder wordt en is gebaseerd op de stijging van de lonen in het afgelopen jaar. De alimentatiebet… lees meer »
Wijzigingen Arbowet – bent u helemaal bij?

Wijzigingen Arbowet – bent u helemaal bij?

Arbodienstverleners hebben u er waarschijnlijk het afgelopen half jaar mee om de oren gegooid, maar dat wil nog niet zeggen dat iedere werkgever al geheel in de pas loopt met de nieuwe verplichtingen die volgen uit de gewijzigde Arbowet. We zetten de wijzigingen die op 1 juli 2017 van kracht zijn geworden no… lees meer »
Het Optimel-ontslag. Een optimale uitkomst?

Het Optimel-ontslag. Een optimale uitkomst?

In zaken over ontslag op staande voet blijkt bij uitstek dat het arbeidsrecht bijzonder hard kan ingrijpen in het dagelijks leven. Een baan, en daarmee zowel het inkomen als iemands dagbesteding, kan van de ene op de andere dag worden beëindigd. Om die reden is het begrijpelijk dat de wet daaraan strenge eis… lees meer »
« vorige 1   2    3    4    5    volgende »

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.