Over ons

Van oorsprong een Zwols kantoor, gericht op ondernemers, in 16 jaar uitgegroeid tot een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers en particulieren op veel gebieden bijstaan: Welkom bij Arslan Ter Wee advocaten.

Of u nu particulier bent of ondernemer: U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Wij werken met oog voor detail, maar zonder het grotere perspectief uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, fusies en overnames of familierecht, wij zijn van alle markten thuis.

Onze veelzijdigheid gaat nooit ten koste van onze specialistische kennis. Onze advocaten werken in afzonderlijke secties, maar maken veelvuldig gebruik van elkaars kennis en specialisatie. Door deze manier van samenwerken kunnen wij u altijd de kwaliteit bieden die uw zaak verdient.

Laagdrempeligheid is voor ons een belangrijk begrip, en deze laagdrempeligheid geldt niet alleen tussen onze specialisten onderling, maar ook voor u als cliënt. Ook voor u staat onze deur wijd open. Vaak letterlijk, tijdens onze inloopdagen of open spreekuren. Of tijdens onze arbeidsrechtmiddagen voor ondernemers. 

Ook voor nieuwe cliënten staat onze deur open: Een afspraak is snel gemaakt. Een eerste advies wordt direct verstrekt, en vaak brengt dit u al een stuk verder. U krijgt onmiddellijk inzicht in de juridische (on)mogelijkheden, de risico’s en de kosten.

Heeft u vragen over ontslag of echtscheiding, letselschade of aansprakelijkheidsrecht? Misschien heeft u problemen met uw huurder, of een slepende incassozaak. Wat uw juridische probleem ook is, bel ons gerust voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak. Wij staan klaar voor u.