Maatregelen Coronavirus

Het kabinet had op zondag 15 maart maatregelen aangekondigd in de aanpak van het coronavirus. Minister Grapperhaus informeerde de Tweede Kamer over maatregelen die genomen moeten worden rond de rechtspleging, de migratieketen en de ten uitvoerlegging van strafrechtelijke sancties. Op deze pagina en aan de linkerkant van deze pagina worden de maatregelen vanuit het kabinet en vanuit Arslan Ter Wee Advocaten toegelicht. 

De maatregelen op een rijtje
Verkeert uw onderneming in zwaar weer door het coronavirus? De overheid heeft een aantal maatregelen genomen om ondernemers in hun (financiële) problemen tegemoet te komen, maar ook u als ondernemer zelf kunt maatregelen nemen om de (negatieve) gevolgen van het coronavirus voor uw onderneming te beperken. Wij hebben in dit PDF document de maatregelen voor u uitgewerkt: Artikel Corona maatregelen.pdf.

Fysieke afspraken bij Arslan Ter Wee Advocaten  
Wij werken gewoon door, maar vragen wel aan al onze klanten en partners om de afspraken telefonisch te doen. Alleen in spoedgevallen laten we de afspraak, in overleg, fysiek plaatsvinden. Neem hiervoor contact met ons op.