Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 4 juli 2019: Inloopspreekuur Personen- en Familierecht en Mediation

Routebeschrijving Zwolle

Via Google Maps kunt u een persoonlijke routebeschrijving maken vanaf uw vertrekpunt: https://goo.gl/maps/qtM7piUkZoK

Vanuit Meppel (A28) 

Komend vanuit het noorden neemt u de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Bij de daaropvolgende verkeerslichten blijft u de weg volgen. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag rechts. Daarna slaat u op de volgende kruising, bij de verkeerslichten, linksaf. U bevindt zich dan op de Emmawijk. Na 100 meter gaat de Emmawijk over in de Burgemeester van Roijensingel. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1, het eerste pand aan uw rechterhand. U kunt parkeren achter ons pand op eigen terrein. U dient zich via de intercom, bij de slagboom, te melden bij de receptie.

Vanuit Apeldoorn / Amersfoort (A50 / A28)

Komend vanuit het Zuiden neemt u de afslag Zwolle-Zuid. Aan het eind van de afrit houdt u direct rechts aan, richting ´centrum´. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten slaat u linksaf, richting 'centrum'. U blijft daarna de weg volgen totdat u bij de 4e verkeerslichten op de kruising rechtsaf slaat. U bevindt zich dan op de Emmawijk. Na 100 meter gaat de Emmawijk over in de Burgemeester van Roijensingel. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1, het eerste pand aan uw rechterhand. U kunt parkeren achter ons pand op eigen terrein. U dient zich via de intercom, bij de slagboom, te melden bij de receptie.

Zwolle

Gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht, familierecht, arbeidsrecht, letselschade, echtscheiding, erfrecht, huurrecht, vastgoed en contractenrecht.

Burgemeester van Roijensingel 1
8011 CS Zwolle

Meppel

Gespecialiseerde advocaten in familierecht, arbeidsrecht, letselschade, erfrecht, ondernemingsrecht, insolventie en huurrecht.

Parallelweg 1 a
7941 HH Meppel

Over ons

Kwaliteit en passie voor het vak staan bij ons centraal, naast directe toepasbaarheid van onze adviezen. 

Juridisch advies vraagt om een persoonlijke aanpak. Korte lijnen, betrokkenheid, 100% aandacht voor uw zaak.

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.