Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

Routebeschrijving Zwolle

Via Google Maps kunt u een persoonlijke routebeschrijving maken vanaf uw vertrekpunt: https://goo.gl/maps/qtM7piUkZoK

Vanuit Meppel (A28) 

Komend vanuit het noorden neemt u de afslag Zwolle-Centrum. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. Bij de daaropvolgende verkeerslichten blijft u de weg volgen. Op de volgende rotonde neemt u de tweede afslag rechts. Daarna slaat u op de volgende kruising, bij de verkeerslichten, linksaf. U bevindt zich dan op de Emmawijk. Na 100 meter gaat de Emmawijk over in de Burgemeester van Roijensingel. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1, het eerste pand aan uw rechterhand. U kunt parkeren achter ons pand op eigen terrein. U dient zich via de intercom, bij de slagboom, te melden bij de receptie.

Vanuit Apeldoorn / Amersfoort (A50 / A28)

Komend vanuit het Zuiden neemt u de afslag Zwolle-Zuid. Aan het eind van de afrit houdt u direct rechts aan, richting ´centrum´. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten slaat u linksaf, richting 'centrum'. U blijft daarna de weg volgen totdat u bij de 4e verkeerslichten op de kruising rechtsaf slaat. U bevindt zich dan op de Emmawijk. Na 100 meter gaat de Emmawijk over in de Burgemeester van Roijensingel. Ons kantoor is gevestigd op nummer 1, het eerste pand aan uw rechterhand. U kunt parkeren achter ons pand op eigen terrein. U dient zich via de intercom, bij de slagboom, te melden bij de receptie.

Letselschade

Hoe groot de problemen in een letselschadezaak ook zijn, wij denken altijd in oplossingen. Betrokken bij u als slachtoffer, deskundig en zakelijk in het contact met de aansprakelijke partij. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Arbeidsrecht

Weinig rechtsgebieden veranderen zo snel als het arbeidsrecht. Dat vraagt om aandacht en specialisatie. Onze sectie arbeidsrecht heeft alles in huis om u bij te staan.

Bij vragen over bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Familierecht

Onze jarenlange ervaring in het personen- en familierecht zorgt dat wij kwaliteit kunnen bieden en daarnaast oog hebben voor de menselijke kant van de zaak.

Of het nu gaat om een echtscheiding of een erfrechtkwestie, wij staan voor u klaar.

 

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.