Arslan Ter Wee nieuwe business partner Golfclub Zwolle

26 augustus 2020

Arslan Ter Wee advocaten is de komende drie-en-een-half jaar business partner van Golfclub Zwolle. Beide partijen sloten vandaag een overeenkomst, waarbij Arslan Ter Wee advocaten als eerste invulling geeft aan één van de prominente partnerpakketten van Golfclub Zwolle. “We zijn zeer verheugd met Arslan Ter Wee advocaten als business partner. Al voor deze formele ondertekening hebben wij de meerwaarde van het partnerschap ervaren en zijn erg trots om Arslan Ter Wee advocaten nu te mogen presenteren”, aldus Ben Koopman, voorzitter van Golfclub Zwolle.

Golfclub Zwolle is volop in ontwikkeling en werkt aan groei en een professionelere organisatie van de club. Hiertoe is een beleidsplan opgesteld. Eén van de onderdelen van het nieuwe beleid is de invulling van business partnerpakketten. Golfclub Zwolle wil, naast de groeiende groep sponsoren en het opzetten van een actieve businessclub, met deze pakketten een 6 à 7-tal bedrijven meerjarig aan zich verbinden die een substantiële bijdrage leveren aan Golfclub Zwolle: niet alleen financieel, maar juist ook in de stimulering van de golfsport en de verdere ontwikkeling van de golfclub.

“Het partnerschap met Arslan Ter Wee Advocaten vindt een sterke connectie in de nieuwe koers van Golfclub Zwolle om nog laagdrempeliger te zijn. Dit willen we laten zien in onze toegankelijkheid en bereikbaarheid. We staan ons beiden erop voor dat de deur altijd wijd open staat.” vertelt Jelle Paauw, directeur van Golfclub Zwolle.

Ali Arslan, medeoprichter van Arslan Ter Wee Advocaten toont zich tevens enthousiast over het partnerschap. “De nieuwe koers die Golfclub Zwolle vaart in het laagdrempeliger en meer ondernemend worden biedt veel kansen en daarin denken we graag mee. De golfclub is een prachtige en informele plek waar mensen elkaar ontmoeten in een mooie, natuurlijke omgeving, en dat op een steenworp afstand van de binnenstad. Daar zijn we graag partner van.”

Over Golfclub Zwolle
Golfclub Zwolle (sinds 1985) is gelegen naast de Wythmenerplas. Op het terrein van circa 75 hectare bevindt zich een 18 holes baan, volwaardige trainingsfaciliteiten en ook een open horeca accommodatie, toegankelijk voor iedereen. Behalve het dagelijks faciliteren van golf voor (circa 750) leden en bezoekers, is Golfclub Zwolle bezig met de oprichting van Businessclub ‘De Swolsche’. Bedrijven uit Zwolle en omgeving vinden in deze businessclub een uniek en krachtig netwerk welke onlosmakelijk is verbonden aan de golfsport. Onlangs heeft het clubhuis van Golfclub Zwolle een metamorfose ondergaan en is het clubhuis thuisbasis geworden van Brasserie de Afslag. Een open en voor iedereen toegankelijke horeca die 7 dagen per week is geopend voor terrasbezoek, lunches, diners en (zakelijke) bijeenkomsten.

De golfsport in zijn algemeenheid heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als een gezonde buitensport die toegankelijk is voor alle leeftijdscategorieën. Bovendien is het dé sport bij uitstek waar 1,5 meter afstand gewaarborgd is. Veel golfers uit de regio Zwolle hebben de weg (weer) gevonden naar de golfclub. De club heeft 90 nieuwe leden verwelkomd dit jaar. Voor beginnende golfers heeft Golfclub Zwolle een aantrekkelijk pakket samengesteld om met elkaar golf te leren in groepjes. Spelplezier staat daarbij voorop. Daarvan maken intussen meer dan 100 beginners gebruik van.


 

, Arslan Ter Wee nieuwe business partner Golfclub Zwolle, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle, Arslan Ter Wee Advocaten Zwolle

Fotobijschrift

Van links naar rechts: Ben Koopman (voorzitter Golfclub Zwolle), Ali Arslan (oprichter en eigenaar Arslan Ter Wee advocaten) & Jelle Paauw (Managing Director Golfclub Zwolle).