Neem contact op

Direct contact bel  038 46 00 111
Nieuwsbericht: 30 november 2017: Inloopdag Personen-, Familie- en Erfrecht

mr. Lot Hirdes

Doortastend en creatief. Arbeidsrecht-advocaat pur sang. Loodst werkgevers en werknemers door het snel veranderende landschap van het arbeidsrecht.

Vakgebied/specialisatie: Arbeidsrecht

Advocaat sinds: 2007

Opleiding: Universiteit van Amsterdam

Lidmaatschappen: In 2015 volgde Lot de postacademische leergang arbeidsrecht. Als specialist arbeidsrecht is zij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en VAARA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland).
 
Bijzonderheden: Staat werkgevers bij in omvangrijke reorganisaties en medezeggenschapstrajecten. Ook werknemers (met name hoger- en middelmanagement) staat zij in ontslagtrajecten terzijde.

Letselschade

Hoe groot de problemen in een letselschadezaak ook zijn, wij denken altijd in oplossingen. Betrokken bij u als slachtoffer, deskundig en zakelijk in het contact met de aansprakelijke partij. 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Arbeidsrecht

Weinig rechtsgebieden veranderen zo snel als het arbeidsrecht. Dat vraagt om aandacht en specialisatie. Onze sectie arbeidsrecht heeft alles in huis om u bij te staan.

Bij vragen over bijvoorbeeld ontslag of reorganisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Familierecht

Onze jarenlange ervaring in het personen- en familierecht zorgt dat wij kwaliteit kunnen bieden en daarnaast oog hebben voor de menselijke kant van de zaak.

Of het nu gaat om een echtscheiding of een erfrechtkwestie, wij staan voor u klaar.

 

 

Arslan & Ter Wee advocaten: gespecialiseerd én veelzijdig.